onsdag 22 februari 2017

Dagen som gick och äventyret på ridningen!


Hej igen Bläckfiskar! 


Idag var ett gäng iväg och red på häst medan resten hade gymnastiksalen till sitt förfogande. Barn med spring i benen fick öva parkour, spela fotboll, badminton och pingis med Per. Samtidigt fortsatte Ranko driva vårt lilla origami projekt . Origami betyder förresten "konsten att vika". 

Origami. Vill du lära dig att göra en elefant? https://www.youtube.com/watch?v=dKbQR4mnim8 
Några spelade Minecraft och Fifa 17 på Playstation. Och efter önskemål försökte vi göra slime men misslyckades tyvärr att få till en bra smet. Vi får göra ett nytt försök snart.   

Minecraft med fyra handkontroller var mer populärt än FIFA!?

Hur mycket slime får vi lov att göra?
På ridningen gick Bea, Kavika, Aisha, Mariana, Esin och Katja tillsammans med Linda och Alex. På ridningen skulle vi först dela upp oss i två grupper. I ena gruppen fick man gå och rida och i andra gruppen fick man fakta om hästar. Hästarna hette Wonder Girl, Felix, Oliver, My och Femman. Dem som red fick var sin häst att rida på och när man satt på hästarna fanns det en ledare som ledde hästarna medan vi satt i sadlarna. De hade 45 hästar och alla hästarna hade sitt ett eget rum i stallet. Stallet låg vid Jägersro och vi tog buss 33 dit. Vi var borta i 3 timmar. Vi fick se när poliserna red på sina polishästar. Vi fick mata hästarna och klappa dem. När vi fick fakta om hästarna fick vi också smaka häst mat. Vissa tyckte det var gott och andra inte. Skrivet av Bea 3a och Kavika i 4b. 

Alex försöker ta selfie men hästen vill bara pussas...ughh!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar