onsdag 7 december 2016

Påminnelse om SSIF

Bildresultat för idrott

Hej alla glada!
Vill bara påminna er om Sorgenfriskolans Skolidrottsförening som är tänkt ska ersätta våra idrottsgrupper på fritids! (Vi kommer eventuellt att fortsätta ha idrottsgrupp men med inriktning på fsk-barnen.)

Veckan innan höstlovet hade SkolIF en testa-på-vecka för alla barn som hade intresse av att vara med på det här. Många barn (och även många föräldrar som jag pratat med) tyckte det var väldigt roligt och hade ett stort intresse av att vara med.

Nu kommer många frågor från både barn och föräldrar om när det drar igång. Svaret på det är att ungdomarna som håller i det är helt startklara! De väntar bara på att de barn som är intresserade ska 1) bli medlemmar (det har kommit in några) och 2) lämnar in friskrivningslapparna från fritids (det har kommit in färre).

1) För att få lov att vara med så krävs det dock att man blir medlem i Sorgenfriskolans Skolidrottsförening. Det gör man på på denna länk: http://idrottonline.se/SorgenfriskolansSkolIF-Skolidrott

2) Sedan måste man också lämna in friskrivningslappen från fritids för att få lov att vara med. Även om det är på skolan så måste barnen officiellt skrivas ut från fritids under den timmen. Har de fritidsbehov efter det så är det bara att komma tillbaka till fritids. Både personal och ansvariga ungdomar kommer att hämta och lämna barnen på fritids. LAPPARNA GÅR ATT HÄMTA PÅ FRITIDS!

Känns det fortf. lite förrvirrande så är det bara att kontakta mig eller Andreas så försöker vi räta ut alla era frågetecken. Våra mail och/eller telefonnummer hittar ni i länken här nedan.


För mer info, gå in på: http://fritidssorgenfri.blogspot.se/2016/11/nytt-spannande-ar-med-sorgenfriskolans.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar