torsdag 22 december 2016

GOD JUL Bläckfiskar!


GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!


Så var skolan slut för i år men fritids består! Vi i personalen har haft ett fantastiskt år med er barn och tro det eller ej ... vi kommer sakna er! Vi vill säga tack till er alla från oss alla på Bläckfisken!

För att sammanfatta dem senaste veckorna och studiedagen som var för nästan en månad sedan följer några bilder nedan. Under studiedagen den 29 november hade vi en fartfylld verksamhet då barnen fick ta initiativ till dem flesta av våra lekar och aktiviteter.



Vi bakade scones och några gjorde tygtryck under morgonen.




 
 


Eftersom vi precis tagit i med hårdhandskarna och förbjudit barnen från att ta med egna Pokémon kort så fick barnen göra sina egna. Ture kunde givetvis inte låta bli att göra sin eget.








Dessutom hade Per anordnat en tipsrunda med samma tema - Pokemon!


Några barn spelade ukulele medan andra gjorde pärlplattor och pysslade med Ranko. Förmiddagen avslutades med "english tea".




 




På eftermiddagen hade Alex tagit med sig playstation och flera spelade fotbollsspelet fifa17 medan andra dansade. Vi spelade schack och vi pysslade.



Vi avslutade dagen med att åka skridskor i Folkets Park och av dem som stannade hemma besökte några Pirayans konsert som våra småsyskon arangerat.




 
 
 Vi är bra bemannade under julen och bloggen kommer uppdateras ofta under lovet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar