tisdag 25 april 2017

Nytt spännande år med Sorgenfriskolans skolidrottsförening - SSIF!

Bildresultat för skolidrott

Hej alla barn och föräldrar!

Vi drar nu igång SSIF på Sorgenfriskolan och vi hoppas att många kommer att vilja delta i vår verksamhet. Nu i början kommer vi att starta upp med aktivitetsgrupper från åk 1 och 2. Ledare för vid dessa tillfällen kommer att vara elever från SSIFs styrelse som går i åk 7-9. De kommer under varje tillfälle att ha vuxenstöd i form av Fredy Espitia och/eller Andreas Henningsson.

För deltagande så måste man bli medlem:
Gå in på http://idrottonline.se/SorgenfriskolansSkolIF-Skolidrott
Anmälningsformuläret ligger på förstasidan under några veckor.

OBS! En korrekt mailadress till er vårdnadshavare är ett måste då vi kommer sända all info via epost angående utflykter mm för att underlätta dels för barnen, dels för er och dels för oss och vår administration.

Medlemsavgift:
INGEN MEDLEMSAVGIFT!

Viktig info till er som har barn på fritids:
Ni fyller först i medlemsansökan digitalt sedan måste ni även lämna in friskrivningslappen som finns att få på fritids. Denna lämnas på ert barns fritidsavdelning.  För er som har barn på fritids är det viktigt att ni fyller i såväl medlemsansökan som friskrivningslappen noggrant och försäkrar er om att ni är införstådda med allt som står.

För kännedom:
Skolidrottsföreningen är en fristående förening precis som t.ex Malmö FF. Vi har ett nära sammarbete med skolan, men aktiviteter, utflykter mm är inte skolaktiviteter. Föreningen har sina egna försäkringar och regler.  Den styrs helt utav ungdomar med handledning av vuxen. Det kan vara aktiviteter utan vuxna på plats. Vänligen notera även att precis som vid vilken föreningsaktivitet som helst ber vi er att respektera tiderna för aktiviteten, och inte hämta era barn innan aktiviteten är slut.

Väldigt mycket info och bilder kommer på vår facebooksida, som vi hoppas ha igång snart!
Gilla och följ oss därför gärna där när den är igång!
Håll även utkik på vår hemsida för diverse info:
http://idrottonline.se/SorgenfriskolansSkolIF-Skolidrott

Hoppas vi ses på aktiviteterna!

Aktivitetsschema
Vi kommer att ha tre grupper som kommer att heta ”Stim&Stoj”. Under dessa aktiviteter ingår allt från lek, rörelse, till idrotter – men fokus ligger alltid på att ha kul, och inte på tävling!
Eftersom vi är en nystartad förening finns börjar vi med åk 1 och 2 samt dessa ”Stim&Stoj”-pass. Men det finns stora möjligheter att utveckla verksamheten till att innefatta andra årskurser och även mer specifika aktivitetspass. Detta kommer i så fall att informeras om via mailkontakt. Eller via facebook respektive hemsidan på idrottonline.

Vi hälsar ert hjärtligt välkomna till vår verksamhet och hoppas att vi kommer att ha mycket roligt tillsammans!

Schema för aktiviteterna finns nedan.

Tisdagar:
15.00-16.00 Stim&Stoj
Onsdagar:
15.00-16.00 Stim&Stoj 
Fredagar:
15.00-16.00 Stim&Stoj

Vid frågor gällande förening kan ni kontakta:
Ordförande: Yakin Mestour Bustos utbyakmes@skola.malmo.se 0760142434
Vice ordförande: Elna Säfström utbelnsaf@skola.malmo.se 0700400987
Vuxenstöd: Andreas Henningsson andreas.henningsson2@malmo.se 0708606147
Vuxenstöd: Fredy Espitia fredy.espitia@malmo.se 0739265235

Stötta vår verksamhet som Stödmedlem
Vi erbjuder även de som önskar möjligheten att bli stödmedlemmar. Detta är såklart helt valfritt och inget man måste göra för att ens barn ska få vara med som medlem!

SSIF vill vara en förening för alla oavsett hur barnets socioekonomiska status ser ut. Därför erbjuder vi de föräldrar, vänner, släktingar mm som vill stötta oss lite extra att bli stödmedlemmar istället för att ha någon avgift för våra medlemmar. Kostnaden för stödmedlemskap är valfritt belopp, och sätts in på vårt BG 5149-6610. Glöm inte att skriva för och efternamn på den/dom som medlemskapet gäller vid betalningen.  Ni får gärna lägga in er som medlemmar också på vår hemsida så ni finns i vårt register.

För mer info om föreningen gå till http://idrottonline.se/SorgenfriskolansSkolIF-Skolidrott
Gilla oss också på vår facebooksida när den är uppe, för här kommer en massa info, filmer och bilder.

Tack på förhand!


Med vänliga hälsningar
Styrelsen för SSIF & vuxenstöden

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar