onsdag 23 september 2015

Bläckfiskens föräldramöte mm.

Hej kära föräldrar! 

Tack för ett trevligt möte igår! Vi känner oss upplyfta och glada över all den positiva feedback ni kom med, det ger oss styrka till att fortsätta med det vi gör.
För dom som inte kunde medverka på mötet så hanterade vi följande punkter

  • Personalen, en kort genomgång om vilka vi är och vad vi har för roller i Fritidshemmet.
  • Fritidsgrupperna, här gick vi igenom veckans gruppaktiviteter samt hur dessa går till.
  • Bloggen, vi har som målsättning för Bläckfisken att lyfta bloggen och göra den till vår huvudsakliga kommunikativa plattform. Det innebär att bloggen kommer uppdateras minst en gång i veckan. Som tidigare nämt så kommer alla framtida lovlappar att hanteras digitalt via vår blogg.
  • Fritidstelefonerna, Vi skulle uppskatta att fritidstelefonen i huvudsak används vid mer akuta situationer, som det ser ut nu så har vi mellan 30-40 samtal om dagen med önskemål om att skicka hem barn, detta innebär att vi slits från pågående verksamhet för att leta.           Självklart ska telefonen kunna användas i det syftet, men vi ser gärna att du som förälder kommer upp till verksamheten och hämtar ditt barn/bestämmer en tid som ni sedan kan skriva ned på morgonlistan när ni lämnar ert barn.
  • Mobiltelefoner, barnen får ha en mobiltelefon med sig, men den får endast användas för att meddela att barnet har kommit till skolan samt att barnet går hem.

Tures meditationsgrupp och Tures rollspelsgrupp har bytt tider med varandra,
Tures rollspelsgrupp kommer nu att hållas på måndagar mellan 15.00-16.00
och Tures meditationsgrupp kommer att hållas på tisdagar mellan 15.00-16.00 i Biblioteket.

Tack än en gång för ett mycket trevligt föräldramöte!
Glada hälsningar från Bläckfiskpersonalen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar